I ferd med å vokse seg større og større også blant gutter

Sko

Glemt skoene?

Ingen antrekk er gjennomført uten det rette paret med sko, enten det er festantrekket eller skateantrekket.

Det er mange som ikke tenker på at skoene er med å gjøre antrekket komplett. Det er med andre ord verdt å bry seg litt om hvordan skoene ser ut. Med unntak av de siste trendene der man skal ha sneakers som for eksempel converse, til kjoler, er det ikke ofte du finner den type blanding av stiler. Man ser for eksempel ikke folk løpe rundt i joggebukser og høye hæler med mindre de er en aktiv del av hiphopmiljøet og vil blande streetwear med noe mer feminint. Så hvilket tilbehør trenger man til å gjøre et antrekk komplett fra topp til tå?

  • Begynner vi fra bunn, så er sko en viktig del av antrekket. Om du kjører nøytralt i klesveien, kan antrekket sprites opp med et par knallkule Jimmy Choo for eksempel.
  • Smykker som halskjeder, armbånd, klokker og ringer. Men her er det viktig å huske at man ikke skal ha for mye, med mindre stilen tillater det.
  • Ikke glem at belter også kan utgjøre en del av antrekket. Match det gjerne til sko og eller sokker.
  • Hatt, hansker, lue og skjerf er også veldig greie tibehør å bruke for å få et komplett antrekk.
  • Vesker for både han og henne.

Ja, som du ser krever det litt å ha et perfekt og komplett sammensatt antrekk og det kan veldig fort bli dyrt. Men det finnes mange måter man kan spare penger på å handle både klær og tilbehør som for eksempel sko. Du kan kjøpe det på nettet, om du klarer å vente noen dager på å få det levert selvfølgelig. Søk opp forskjellige steder og se hva som er billig og bra. Et sted du kan handle sko for eksempel er http://www.footmall.no hvor du kan finne alt fra kule pumps til sneakers som converse.

Bare tenk på det neste gang du leser i bladene og ser noe du syns ser knalltøft ut, sjansen er stor for at prikken over i’en i antrekket er nettopp skoene.