Shopping i Bergen

Det finnes mange byer å besøke når man ønsker å shoppe. De aller fleste storbyene gjennom hele Norge vil kunne tilby en god opplevelse innen shopping. Blant storbyene finner man Bergen, som helt klart er en flott by å reise til når man ønsker å shoppe. Uansett om man reiser med familie, venner eller alene, så vil man sitte igjen med en god shoppingopplevelse etter å ha besøkt Bergen. 

Overnatting

Det første man bør tenke på, er å skaffe seg et overnattingssted. Det er mange overnattingssteder å velge mellom i Bergen, så det kommer rett og slett an på hva man er ute etter. Ønsker man en luksuriøs opplevelse, så kan man selvsagt finne et luksuriøst hotell, men man kan også finne helt enkle hotellrom som er greie å bo på hvis man heller vil spare pengene til shoppingen. Skal man booke hotell i Bergen, kan man også gjøre noen undersøkelser i forkant av reisen, slik at alt er klart når man ankommer byen.

Variert shopping

Bergen er en by som har mye å by på. Det er mulig å finne alt mulig innen shopping, uansett om det er snakk om klær, smykker eller interiør. I Bergen finner man mange av de store, kjente kjedebutikkene, men man kan også snuble over noen virkelig unike butikker underveis. Det kan være lurt å undersøke butikkene litt i forkant, for eksempel besøke nettsidene deres, slik at man eventuelt rekker å besøke de aktuelle butikkene for de innkjøpene man er ute etter å gjøre.

Smykker i Bergen

Er det én ting som Bergen kan by på, så er det smykker. Det finnes mange ulike smykkebutikker spredt rundt omkring i byen, og man kan finne alt fra tradisjonelle smykker til virkelig unike smykker. Ønsker man å kjøpe unike og originale smykker, kan man blant annet ta turen til Juhls Silver Gallery. Juhls Silver Gallery finner man midt på Bryggen i Bergen. Butikken fører blant annet en smykkeserie som heter Tundra, som er inspirert av den utrolig flotte naturen i Kautokeino.

Jente med smykker

En annen butikk som er verdt turen, er Pandora. Norges første Pandora Concept Store finner man faktisk i Bergen, og hele vareutvalget er selvfølgelig tilgjengelig i butikken. Hos Pandora kan man finne smykker i både sølv og gull, i tillegg til at butikken fører et flott utvalg innen klokker. Ønsker man et lite minne om reisen til Bergen, kan man kjøpe med seg en liten charm som kan festes på et smykke.

Hvis man er ute etter det tradisjonelle, så bør man oppsøke Theodor Olsens Eftf. Butikken har blitt drevet helt siden 1800 tallet, og er i drift den dag i dag. Theodor Olsens Eftf. regnes som en veldig tradisjonell gullsmed, som er det perfekte stedet å dra til når man er ute etter å gjøre et helt spesifikt innkjøp. Når man handler hos Theodor Olsens Eftf., får man ikke bare en shoppingopplevelse, men også et innblikk i den gamle historien som henger igjen i byen. Hos Theodor Olsens Eftf. kan man finne smykker til enhver anledning, og det er flere varierte prisklasser å velge i.