Home » Kjoler og tilbehør?

Kjoler og tilbehør?

Jente med smykkerHvordan kan du spare penger men allikevel se ut som en superstjerne? 

Vi ser alle på de nydelige kjolene og smykkene som kjendisene har på seg på bilder fra rød løper eller fotoshoots. Men hvordan kan du oppnå samme look tilpasset ditt budsjett? Vi gir deg noen gode tips på veien til det perfekte festantrekket.

Handle på nett

Det finnes mye penger å spare på å handle alt av klær, sko og tilbehør på nettet. De fleste stedene har mye gode tilbud, og du kan få fatt i spennende merker som ikke er tilgjengelige i Norge. Enkelte steder kan du også få skreddersydd din drømmekjole, og et slikt sted er http://sofiamoore.se/no/ballkjoler.html. De har kjoler i forskjellige design og farger som passer til de fleste kroppsfasonger.

Så kan du også handle i nettbutikker som er veldig store og som har flere av tingene du leter etter på samme sted. Noen av disse er:

  • Zalando
  • Nelly’s
  • La Redoute
  • Wakakuu
  • Bubbleroom
  • Illusion
  • Zoovillage

Det er som du skjønner ganske lett å få fatt i gode klær til en billig penge. De fleste sidene har gode størrelsesguider og informasjon om hvordan du handler på siden.

Men hva med tilbehøret?

Så har man fått fatt i drømmekjolen. Hva skal man da gjøre med tilbehøret? Og ikke minst hva kan man bruke som tilbehør? Det finnes utrolig mange valg, og alt er i grunnen avhengig av deg og hva du ønsker. Det er også noen regler som det er greit å følge.

Har du valgt en kjole med veldig dyp utringning og i veldig sterke farger, kan det lønne seg å ha enkelt tilbehør. Det motsatte gjelder med ensfargede kjoler som for eksempel den lille sorte. Her kan man leke seg mye mer. Det er også viktig å tenke på at tilbehør som smykker, armbånd og øredobber, gjerne skal gjenspeile og fremheve fargene på kjolen, vesken og skoene. Ellers kan du oppnå at hele antrekket blir feil. Husk også å enten holde fargene på tilbehøret, til samme sjattering som kjolen, eller gå fullstendig motsatt av kjolen.