Home » Tips til julegaver

Tips til julegaver

Lyst til å gi en julegave som betyr noe? En personlig gave som garantert vil bli satt pris på? Hos getpersonal.no kan du få mange gode tips – hva med et smykke eller armbånd der du kan gravere inn et navn eller en dato som har stor betydning?

 

Personlig smykke

Halskjeder med initialene til mottakeren er en personlig gave som er perfekt å gi til noen du er glad i. I vårt utvalg finner du et rikt utvalg til både damer og herrer. Stilrene hjerter i sølv eller halskjeder med kors. Et godt tips å gi til en bestevenn er en elegant puslespillbit, der du beholder den ene delen selv og gir en matchende bit videre. Et stilriktig lite symbol på at dere hører sammen og er glad i hverandre. I utvalget vårt finner du også mange fine armbånd som selvfølgelig kan graveres på!

Mansjettknapper

Et annet tips som garantert slår an er graverte mansjettknapper. Disse er unike og noe som ingen andre har helt maken til. Graver inn en spesiell dato eller en liten tekst som betyr noe. Utvalget vårt byr på elegante forgylte mansjettknapper med børstet overflate og stilrene runde designermansjettknapper i ekte sølv. Alle våre mansjettknapper passer perfekt for gravering.

Dog tags

Dog tags er ikke lenger bare forbeholdt millitæret, i dag er det like vanlig for sivile å bære det som et smykke rundt halsen. En perfekt gave til den røffe typen. Graver inn navn og fødselsdato eller en liten tekst som du synes passer fint. Perfekt som gave til jul!

Klokkebokser og smykkeskrin

Kjenner du noen som er veldig glad i klokker, så kan en klokkeboks være midt i blinken! Nå kan du få stilige klokkebokser i mange ulike størrelser hos getpersonal.no. Om du heller ønsker et skrin som kan romme flere ulike smykker, så anbefaler vi et lekkert smykkeskrin. Lokkene er utformet slik at de kan graveres på! Ypperlig som julegave til klokkesamlere og smykkeelskere – som gjerne trenger litt orden i sakene sine. Graver på en liten hilsen eller navnet til den som skal få det. Nydelig gave som helt sikkert kommer til å gå i arv i flere generasjoner!