Home » Klær og tilbehør

Klær og tilbehør

Klær

Billigere tilbehør? Det er smart å planlegge garderoben, og sørge for at du hartilbehør som matcher de forskjellige antrekkene. Men kan du slå to fluer i en smekk og spare penger på både klær og tilbehør?

Hva er det som kjennetegner de menneskene du syns er stilig kledd? Jo, at antrekket er gjennomtenkt og satt sammen av flere faktorer som komplimenterer hverandre. De mest spennende detaljene er selvfølgelig tilbehøret, som virkelig kan løfte et antrekk!

Dårlig råd?

Du tenker kanskje at det virker umulig å få noe til å se så kult ut på deg, så hvorfor gidde å investere? Da er det på tide å være litt mindre kritisk til deg selv. Les rundt på nettet, og i moteblader. Har du ikke råd sier du? Det finnes muligheter for å spare penger!

Visste du at forskjellige motebutikker på nettet har gode salg, og at du kan benytte rabattkoder for å få det enda billigere? Du kan for eksempel benytte deg av en nelly rabattkode og spare opp til 50% på alle salgsvarer nå denne sommeren.

Fordeler med å handle på nett?

Fordelen med å handle på nett for de med slunken lommebok, er at:

  • Du kan se bilder av helt sammensatte antrekk.
  • Du kan se bilder i detaljer av tilbehøret du vurderer å kjøpe. 
  • Det finnes some regel gode beskrivelser av størrelser og mål. 
  • Du sparer selvfølgelig gode penger på det og du kan få unike klesplagg som kanskje ikke så mange har. 
  • Dermed er det også mye lettere å bygge opp sin egen unike stil.

Ofte har store merker som Michael Kors og Ralph Lauren en kolleksjon som har god variasjon i pris, og faktisk også størrelser! Dette gjør at du kan få gode merkeklær til lavere priser. Disse to merkene har også egne kolleksjoner for store størrelser, hvilket er klær du ikke får fatt i i Norge til vanlig. Men du kan altså få kjøpt dette i nettbutikker rundt omkring.

Så med andre ord er det vel verdt å sette seg inn i klesmarkedet på nett, spesielt om lommeboka er mer tom enn den er full! Du kan få mye mer for pengene dine!