Home » Fremhev smykkene dine med et hvitt smil

Fremhev smykkene dine med et hvitt smil

Få ting løfter et antrekk mer enn et fint og matchende smykke. Men ingenting er som et pent, hvitt smil på toppen av det hele. Et vakkert smil er jo som et smykke i seg selv!

Vi har alle forskjellige tenner. Ingen tenner er egentlig kritthvite, det finnes alltid en lys beige eller gul nyanse på tennene. Men jo eldre man bli, jo kraftigere gule blir gjerne tennene. Og for mange er dette sjenerende. Man bruker mye penger på klær, hår og hud, men tennene er det større sperrer for å gjøre noe med. Mange tror også at det koster veldig mye. Men det trenger ikke å koste skjorta, og dessuten kan det være vel verdt pengene.

Mor og datter smilerEt hvitt smil gir bedre selvtillit

Det er kjedelig om smykket man har på seg, blekner i glans av et ikke så strålende smil. Et hvitt smil gir bedre selvtillit. Med hvite tenner kan man gå rundt å smile hele dagen! Og når man smiler, blir man automatisk litt vakrere. Det er nemlig slik at når man smiler, frigjør kroppen stoffer som gjør oss glade!

– Et hvitt smil utstråler god helse og ungdom, forklarer tannlege Erik Svendsrud i Oslo til Kvinneguiden.

– Men noen matvarer er med på å gjøre tennene dine både mørkere og mer misfarget, og bør unngås om det er et ungt smil du vil ha.

Glade mennesker oppfattes som vakrere enn mennesker som ser sure ut. Så det finnes egentlig ingen grunn til å ikke gjøre noe med tennene hvis man er misfornøyd med dem. Og en enkel måte å bli mer fornøyd med tennene sine på, er rett og slett å bleke dem. Et godt tips: Les mer om bleking av tenner slik at du finner ut hvilken behandling som passer for deg!