Home » Hip’en i hop’en

Hip’en i hop’en

BasketskoEn av de mest populære stilene de siste årene er streetwear og hip hop. Hva skal til for å få perfekt stil? 

Streetwear er en avslappet men spennende stil ettersom den kan varieres så voldsomt. Det viktige er at man faktisk har komfortable klær, og at de har et visst individuelt preg. Det finnes ingen fasit, og mange forskjellige løsninger så her er det bare å være kreativ. Samtidig er det noen koder på hva du bør ha med.

  • Joggesko og sneakers
  • Komfortable bukser som for eksempel joggebukser eller komfortable skjørt for jenter.
  • Hatter, alle mulige former for hatter eller luer er ypperlig.
  • T-skjorter eller singlets, de skal være løse og ledige for gutta, men gjerne ettersittende for jentene.
  • Smykker og annet tilbehør.

Litt for gutta, litt for jentene

De siste årene har denne stilen også blitt justert slik at jenter kan kle seg i feminin streetwear. Jentene måtte før bare gå i samme som gutta, og mistet gjerne derfor litt sitt feminine særpreg. Men slik stilen har utviklet seg i dag, finnes det mye du kan gjøre som jente for å få en kul streetwear look. Se bare på Gwen Stefani og Missy Elliot.

Gutta hadde allerede fått inn dette med smykker, gjerne svære tykke kjeder i gull eller sølv, med dollartegn eller andre statussymboler på. Jo mer diamanter man har råd til, jo bedre er det. Er du skikkelig kul skaffer du deg en grill til å ha på tennene og gedigne ringer. Med andre ord det er allerede en grei glamfaktor til stede.

Glam it up

Ja, hva med jentene da? Jo her er det også veldig mange gode muligheter til å glamme opp antrekket til det ugjenkjennelige. Det finnes mye du kan gjøre for å få mye spennende tilbehør. Hva med å for eksempel kjøpe caps på nett? Du kan jo kanskje investere i noen nye luer fra hatstore.no. Og ønsker du en caps utenom det vanlige er det bare å ta seg en tur innom forskjellige nettbutikker for litt bling til å pynte capsen! Fantasien er det eneste som stopper deg!