Home » Hvorfor bør du oppbevare smykkene dine i smykkeskrin?

Hvorfor bør du oppbevare smykkene dine i smykkeskrin?

Hvis du ikke har et smykkeskrin, er det kanskje på tide å kjøpe et. I denne artikkelen finner du noen gode grunner til hvorfor du bør oppbevare smykkene dine i et smykkeskrin i stedet for å bare legge dem i en skuff eller la dem ligge løst på en kommode.

Smykkeskrin kan i seg selv være et veldig fint supplement til interiøret. Du finner smykkeskrin i ulike størrelser, alt etter hvor mange smykker du har. Et smykkeskrin er dessuten en veldig fin gave, for eksempel til en konfirmasjon eller på attenårsdagen. Men kvinner i alle aldre trenger et fint smykkeskrin.

Hold smykkene fine

Det er mye lettere å holde smykkene fine når de ligger i et smykkeskrin. Du hindrer at kjeder floker seg bort, du hindrer at du søler kremer, mat eller andre ting på smykker som ligger framme, og smykkene tar seg rett og slett finere ut i et smykkeskrin.

Hold oversikten

Med et smykkeskrin, er det dessuten lettere å se hvilke smykker du har, slik at du kan finne det perfekte smykket til dagens antrekk. Hvis det bor flere kvinner/jenter i huset, er det greit å ha et personlig smykkeskrin. Du kan bestille smykkeskrin med gravering hos getpersonal.no. Velg størrelse og farge, se flere modeller her og finn det perfekte smykkeskrinet til deg selv eller som gave til andre.

Hold settene samlet

Mange smykker er del av et sett. Kanskje du har matchende armbånd, kjede og øredobber, Hvis du bare legger dem fra deg et tilfeldig sted, er det lett å miste en eller flere deler, og ikke finne dem når du trenger dem. Spesielt øredobber og ringer er lett å miste, men også anheng og tynne armbånd kan lett forsvinne. Med et smykkeskrin holder du settene samlet, og finner dem raskt og enkelt når du skal bruke dem.

Økt sikkerhet

Velger du et låsbart smykkeskrin, øker sikkerheten. Og selv om du velger et skrin uten lås, er det likevel enklere å sikre smykkene på denne måten, for du kan jo plassere skrinet i et låsbart skap eller en safe, alt etter hvor verdifulle smykkene dine er.

Sikkerhet handler også om å unngå å miste eller forlegge smykker. Som nevnt over, er det enklere å holde smykkesett samlet i et smykkeskrin. Men det er også lettere å passe på små smykker, som øredobber og ringer, når de ligger i en holder i et smykkeskrin.

Praktisk på reiser

Et smykkeskrin er dessuten lett å ta med seg når du skal reise. Du holder smykkene samlet i bagasjen, og har dem lett tilgjengelig når du kommer fram, Har du mange smykker, kan det være lurt å velge et litt mindre smykkeskrin til reiser, og bare ta med deg de smykkene du trenger.

Et smykkeskrin gir deg altså mange fordeler, som:

• God oversikt over smykkene dine
• Smykkesett holdes samlet
• Det er mindre risiko for å miste noen av smykkene.
• Det er lettere å ta med smykkene på reise

Et fint, gravert smykkeskrin er vel verdt pengene, og du vil ha glede av det i mange år.