Home » Legg shoppingturen til Oslo

Legg shoppingturen til Oslo

Skal du planlegge årets shoppingtur, uansett sesong, er det mange gode grunner til å legge shoppingen til hovedstaden. I Oslo finner du opptil flere kjøpesentre i sentrum og et mylder av andre butikker rundt i byen.

shopping

Det er fint å vite om stedene du kan oppsøke når du skal på shopping til Oslo. Med så mange alternativer og voksende tilbud bør alle shoppingglade være bevisst på hvor de finner de aller beste butikkene.

Kjedebutikkene finner du i de fleste norske byer, men skal du først legge shoppingen til Oslo, er det mange forretninger her som du definitivt ikke bør gå glipp av.

Spaser nedover Karl Johan til Paleet. Her finner du et paradis av kreasjoner og design fra luksusdesignere og streetwear i butikken YME. Sannsynligheten er stor for å finne godbiter fra merker som Lanvin og Dior Homme her. Ønsker du flere butikker for han, finner du også Johnny Love her i butikkens 1600 kvadratmeter fordelt på tre etasjer.

«I møte med netthandel og stadig mer kresne kunder forsøker merkevarene å gjøre shoppingtil en kulturell opplevelse.»

Beveger du deg opp til Uranienborg, bør du stikke innom bohemske Pipaluk. Ønsker du å fylle garderoben med second hand, kan du finne merker som Isabel Marant, Ralph Lauren eller Yves Saint Laurent til gode priser.

Opplev også MagMaLou på vestkanten. Her kan du boltre deg i merker som Ganni, Second Female, Maria Black, Geztuz, og Mardou & Dean. La deg også inspirere av butikkens eget merke byMagMaLou, og har du tid til overs, hvorfor ikke bli sminket og stylet i butikkens egen sminkeavdeling?

Finn også godbiter på Acne Archive på yrende Grünerløkka eller No 9 bak slottet.